Voor 8 porties : 50 g chocolade 86% (Côte d’Or) 10 g amandelpoeder 20 g kokosolie 1 koffielepel zoetstof in poedervorm (naar smaak) Vormpjes voor pralines, snoepjes of platte chocolaatjes Voorbereiding Breek de chocolade in stukjes in een steelpannetje. Voeg de...
Chocoladecrème
Voor 3 porties : 180 g volle room (40%) 30 g chocolade 86% (Côte d’Or) 1 eierdooier Voorbereiding Snijd de chocolade in stukjes. Klop de eierdooier los in een klein kommetje met een vork. Koken Doe de room en de chocolade in een klein steelpannetje. Verwarm op een...
Keto-pannenkoeken
Voor 2 porties : 60 g mascarpone (Galbani) 20 g ongezouten boter 2 hele eieren Voorbereiding Laat de boter smelten en wat afkoelen. Bereiding van het beslag Klop de mascarpone los met de eieren. Voeg de afgekoelde, gesmolten boter toe en meng goed. Bakken Bak in een...
Zoete wafels
Voor 8 porties : 40 g ongezouten boter 140 g mascarpone (Galbani) 2 hele eieren 15 g lupinemeel 10 g psylliummeel 5 g appelazijn 3 g natriumbicarbonaat (baksoda) 15 g Pure Via (zoetstof in poedervorm), indien gewenst en naar smaak Voorbereiding Laat de boter smelten...
Keto-cookies
Voor 18 porties : 100 g amandelpoeder 100 g ongezouten boter 80 g hazelnootpoeder 30 g chocolade 86% 12 g kokosmeel 1 volledig ei 80 g hazelnoten 10 g appelazijn 5 g natriumbicarbonaat (baksoda) 1 snufje zout Een siliconen bakmat Voorbereiding Verwarm de oven voor op...




